Kesäkokkauksia


Yrttitomaattilipstikkakeitto on niin herkullista, että von Seppälät syövät sitä vaikka kaksi kertaa päivässä, tosin vähän eri lisukkeilla – ja erilaisilta lautasilta tietysti. Viikkoruokalistalla myös maukasta ohrarisottoa sekä isotädin reseptillä valmistettua kanaa, jonka lisukkeena ohralla täytetyt tomaatit sekä timjamilla maustetut porkkanat. Tuhtiin tarpeeseen tarjotaan uudet perunat paistettuna, sisäfileepihvi ja retiisisalaattia. Vapaaherratar Helsingin Kruununhaasta pitää myös pihvin puolta: iso lehtipihvi ja aimo annos raikasta salaattia. Hän vannoo puhtaitten makujen nimeen; roomalaisen pasta, delizioso!








Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Von Seppälät kokevat ihmeen

Oi, mikä herrasmieskakku!

Rippijuhlan pinkki kattaus