Kesäisiä jälkiruokia


Kesä on raikkaitten ja värikkäitten jälkiruokien aikaa! Jälkiruoan voi tarjoilla rennosti vaikkapa purkeista – tai aina yhtä tyylikkäästi korkeajalkaisista maljoista. Jälkiruoka tekee ruokailuhetkestä pienen juhlan, joten on sanomattakin selvää, että von Seppälät suosivat niitä mielellään. Juuri nyt eletään parasta mansikkasatokautta. Mansikka säilyy parhaiten, kun sen pakastaa mahdollisimman pian poiminnan jälkeen, tietävät von Seppälät. Heidän tapansa nauttia näistä kesäherkuista kulkee kuitenkin kermavaahtodipin kautta suoraan suuhun, kristallikulhon viimeiseen marjaan!

Värjättyjä tyttö-/poikapirtelöitä
makuna vanilja/mansikka/banaani.


Suklaamoussee tummasuklaarouheella.

Hedelmärahka ananaksesta ja persikasta.



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Von Seppälät kokevat ihmeen

Oi, mikä herrasmieskakku!

Rippijuhlan pinkki kattaus