Tikkaa, mölkkyä ja runsaasti ruokaa


Kaiken muun runsauden lisäksi von Seppälät ovat urheilunaisia. Siitä oli jälleen kerran osoituksena juhannuspäivän traditionaalisen tikka- ja mölkkykisan joukkuevoitto, hip hip hooray! Myös juhannuspäivän menu sisälsi tyypillisen von Seppälät -elementin: alkuruokana Crème Ninon eli samppanjamainen hernesosekeitto lusikallisella sokeroimatonta kermavaahtoa. Samettinen keitto tarjoiltiin boolikupista – juotavaksi. Väliruokana nautittiin perinteisiä juhannusmakuja sillin, perunan ja graavilohen muodossa ja pääruokana pitkään kypsytettyä possua porkkanoilla, paprikoilla ja ruskeilla herkkusienillä. Ennen jälkiruokaa maisteltiin juustoja persikoiden kera ja ateria päätettiin raikkaaseen mansikkakiisseliin. Ja kaiken tämän jälkeen silti voitot perikesäisissä lajeissa! Von Seppälät ovat niin pro.

Tervetuliaskuohuvaa ja pieniä suupaloja.
   
Juhannuspäivän kattaus.

Crème Ninon kermavaahdolla.

Paikkakortti tuoksui Mirrinmintulle.

Reserved von Seppälät.

Pöytäkoristeeksi pihakukkia sekä viinimarjan raakileita.

Possua, salaattia ja marinoidut punasipulit.

Jälkiruoat tarjoiltiin verannalla.

Mansikat ja kookospallerot odottavat lämmintä mansikkakiisseliä.

Arabian keraaminen kahvipurnukka sekä wanha samovaari uusiokäytössä.






Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Von Seppälät kokevat ihmeen

Oi, mikä herrasmieskakku!

Rippijuhlan pinkki kattaus