Äidin parhaat


Parasta on päästä äidin pöytään! Sen tietää, että ruoka on rakkaudella valmistettu – ja siksipä äidit varsin ilahtuvat siitä, että ateria nautitaan ilolla ja antaumuksella – sekä kiitollisuudella, sillä näyttäväthän äidit tien myös tyttärien ruokapöytään...Tässä äiti-Marjon toteuttama äitienpäivämenu:
Alkuruoaksi grillatut halloumi-parsa-vartaat skumpan kera, ooh. Aterialla chililohta, lämminsavulohta, grillatut maissi- ja kasvisvartaat, lisukkeina hölskytetyt perunat sekä tomaatti-sipulipaistos, aah. Jälkiruokana syntisen hyvää mango-tuorejuusto-hyydykekakkua, jossa koristeena tumma- ja valkosuklaiset pitsirullat. Tämän kaiken jälkeen ei voi kuin todeta: ”Jos äiti ei osaa sitä tehdä, niin kukaan ei osaa!”






Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Von Seppälät kokevat ihmeen

Oi, mikä herrasmieskakku!

Rippijuhlan pinkki kattaus