Pöytä yhdelle, kiitos


- Puhuttelen itseäni ystävällisin sanoin; yllätän itseni kauniilla kattauksella ja juuri sellaisella ruoalla, jota minun tekee mieli! Niin luon arjestakin arvoisensa, sanoo seitsemänkymppinen ex-Seppälä. Tässä hänen lauantailounas ”Kevyesti keväällä”.
Ateria koostuu uuden sadon perunoista & Serrano-kinkusta, pinaattimuhennoksesta maustettuna muskotilla ja valkopippurilla sekä salaatista lisämausteina ruususuola ja rypsiöljy. Ruokajuomaksi on valikoitunut seljankukkamehu. Maittava ateria päättyy vahvaan kahviin, makeana palana marenki & tummasuklaa. Delicious!

Lähetä menu jaettavaksi! Kerro muutamin lausein ateriasta, nappaa kivat kuvat ja lähetä sähköpostilla osoitteeseen von.seppalat@gmail.com.





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Von Seppälät kokevat ihmeen

Oi, mikä herrasmieskakku!

Rippijuhlan pinkki kattaus