Kehon ja hengen ravintoa

"Parsasta päivä pitenee" sanovat von Seppälät, jotka uskovat enemmän valoon kuin pimeään. Ja paras parsa-aika alkaakin olla käsillä. Tämä sunnuntaipäivällinen aloitettiin gourmet-asetelmalla: parsaa uppomunan kera. Pääruoaksi tarjoiltiin pestobroileria ja lisukkeeksi pataattikermaperunoita. Sunnuntaipäivälliset, eivätkä kurvit, olisi täydelliset ilman jälkiruokaa: tällä kertaa aterian kruunasi porkkanakakku. Arvatenkin loistoateriasta vastasi kaikkien kokkien kuningatar Anu, sillä Pia kokkaa kokoon pikemminkin hengenravintoa – pehmeän minkkipeitteen alla, tietysti.




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Von Seppälät kokevat ihmeen

Oi, mikä herrasmieskakku!

Rippijuhlan pinkki kattaus